Wat leuk dat je Equitief Marketing gevonden hebt!

Mijn naam is Nienke, ik ben 26 jaar oud en eigenaar van Equitief Marketing, een online marketingbureau dat ik in februari 2020 op heb gericht. Daarnaast ben ik werkzaam als content manager bij een reclamebureau, waar ik verantwoordelijk ben voor de content van Zeeman Textielsupers in 7 landen.

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Communicatie op Fontys Hogescholen in Eindhoven in 2016. Dit was een brede studie, maar mijn interesse heeft altijd meer bij online marketing heeft gelegen. Al van kleins af aan was ik bezig met het maken van websites. Dit is me met de paplepel ingegoten door mijn vader die in de ICT werkt. In mijn tienerjaren kwam daar ook social media als interesse bij. Deze interesses wil ik nu, samen met mijn liefde voor paarden, combineren tot mijn werk met Equitief Marketing.

Al vanaf dat ik een jaar of 7 was zijn paarden een grote passie van me. Maar wel een passie die ik ook vooral als hobby wilde houden, want ik had altijd in mijn hoofd dat je in de paarden fysiek zwaar werk moest uitvoeren waar je nooit een leefbaar loon voor zou kunnen verdienen. Althans, totdat ik een blog las van Conny Loonstra (DressagePro) waarin ze vertelde dat er ook manieren zijn om in de paarden te werken zonder dat dit fysiek zwaar en slecht betaald werk is. Zij inspireerde mij om mijn hobby met mijn opleiding en mijn wens om zelfstandig te zijn te combineren tot Equitief Marketing begin 2020.