Equitief Marketing kan je helpen met diverse aspecten van je online marketing-inzet. Je kunt op onderstaande werkzaamheden klikken voor meer informatie. De actuele tarieven voor alle werkzaamheden vind je onder Tarieven.

Wil je meer informatie over een van mijn diensten of heb je hulp nodig met iets dat hier niet genoemd wordt? Stuur me een mail op info@equitiefmarketing.nl, dan kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen.

Contentchecks

Equitief Marketing biedt een check aan voor je website en/of je social media. Bij deze check loop ik je site en/of sociaal medium langs op eventuele verbeterpunten op het gebied van online marketing. Deze checks zijn geschikt voor ondernemers die denken meer uit deze middelen te kunnen halen, maar niet precies weten hoe. Met de resultaten van de check kun je zelf aan de slag gaan, of ik kan je hiermee helpen.

Lees meer over contentchecks.

Marketingcommunicatieplan

Equitief Marketing kan een marketingcommunicatieplan en daar uit voortkomend een mediastrategie voor je uitwerken. Bij het maken van een marketingcommunicatieplan worden de organisatie, de doelstellingen en de middelen om deze te bewerkstelligen uitgewerkt. Door een plan als basis te hebben voor je mediastrategie kun je alle media zo inzetten dat deze elkaar versterken en bijdragen aan het behalen van je doelstellingen.

Lees meer over een marketingcommunicatieplan.

Advies

Equitief Marketing kan je adviseren op het gebied van online marketing. Dit kan eenmalig zijn over een specifiek onderwerp of dit kan een langdurige samenwerking zijn. Ik kan je helpen bij de inzet van social media, je website, e-mailmarketing, influencermarketing en nog veel meer.

Uitvoering

Equitief Marketing kan je helpen bij het uitvoeren van je marketingstrategie. Dit kan op basis van een door mij geschreven marketingcommunicatieplan, maar dat is niet verplicht. Ik kan je helpen met het opstellen van content voor bijvoorbeeld social media of een mailing, of ik kan je volledige (social) content van je overnemen zodat jij je hier niet meer druk over hoeft te maken. Content creëren kan veel tijd in beslag nemen, dus dit nemen we je graag uit handen.

Tekst redigeren

Equitief Marketing kan je helpen met het redigeren van online teksten. Een website vol met spelfouten of zinnen die niet goed lopen komt niet professioneel over. Als spelling niet jouw sterkste kant is, kan ik je hiermee helpen.

Lezingen en presentatie

Het is ook mogelijk om bij Equitief Marketing een lezing of presentatie te boeken over online marketing in de hippische sector. Als je hierin geïnteresseerd bent kun je het beste een mail sturen zodat we dit geheel naar je wensen in kunnen vullen.

In principe werk ik voor ondernemers in de paardensector. Mocht je niet werkzaam zijn in de paardensector maar toch geïnteresseerd zijn kun je contact met me opnemen om te kijken of ik je kan helpen.