Equitief Marketing biedt content checks aan in verschillende vormen. Met zo’n content check loop ik je medium naar keuze langs om op een rijtje te zetten waar verbetering te behalen valt. Dit kan ik doen voor je website, je social media of alle content die je maakt. Alle kosten vind je onder Tarieven.

Website check

Equitief Marketing biedt een website check aan. Deze check is geschikt voor ondernemers die denken meer uit hun website te kunnen halen op online marketing-gebied. Ik loop hierbij je gehele website na en maak een overzicht van dingen die verbeterd zouden kunnen worden op je site. Dit zal gericht zijn op online marketing, dus niet per se technisch. Je bent uiteraard niet verplicht om alle punten te verbeteren. Wat je met deze informatie doet mag je helemaal zelf weten. De verbeterpunten kun je vervolgens zelf oppakken, maar ik kan je hier ook mee helpen (of een combinatie daarvan natuurlijk).

Social media check

Maak je al gebruik van social media, maar heb je het gevoel dat je er meer uit kan halen? Dan is de social media check geschikt voor jou. Bij deze check loop ik je sociale media naar keuze langs om een overzicht te maken van de verbeterpunten. Met deze verbeterpunten kun je zelf aan de slag gaan, maar wij kunnen je hier ook mee helpen.

Sociale media die voor deze check in aanmerking komen zijn: Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Twitter

Content check

Bij de content check controleer ik alle online marketinguitingen die je gebruikt en zullen hier verbeterpunten voor opgesteld worden. Er zal ook gekeken worden naar hoe de verschillende media ten opzichte van elkaar gebruikt worden en of deze elkaar versterken.

Bij de content check kun je denken aan: website, social media, nieuwsbrieven

Als je geen volledige check hoeft maar een vraag hebt over een specifiek content onderwerpen kun je altijd mailen naar info@equitiefmarketing.nl, dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen.